Samenwerking en projecten

Vakantie samenwerking

Anna Gielen Tijdens vakanties en afwezigheid is er een samenwerking met diëtist Anna Gielen. Voor spoed consulten of korte vragen tijdens mijn afwezigheid kunt u dan terecht bij Anna. Anna heeft haar diëtistenpraktijk gevestigd in woondiensten-centrum Lopes Dias in Hilversum. Kijk voor meer informatie en haar contact gegevens op annagielen.nl

Samenwerking

Diëtistenpraktijk Voeding en Veerkracht is aangesloten bij Stichting Eerstelijns Zorg Hilversum Over Het Spoor. Binnen de stichting zijn verschillende soorten zorg in de wijk op elkaar afgestemd. Zo kunnen verschillende zorgverleners efficiënter met elkaar samenwerken. Hierdoor vinden cliënten sneller antwoord op hun vragen en krijgen ze de best mogelijke zorg.

Projecten

De Stichting Eerstelijns Zorg Hilversum Over Het Spoor ontwikkeld daarnaast verschillende projecten. In een aantal van deze projecten is Diëtistenpraktijk Voeding en Veerkracht actief:

  • Vitaal zwanger (een preventief zorgpakket voor zwangere vrouwen met volledige ondersteuning voor een gezonde zwangerschap, met o.a. leefstijlcoaching en voedingsbegeleiding. Onder begeleiding van de verloskundige en de diëtist).
  • Op naar een gezonde leefstijl (voor kinderen met overgewicht van 7-12jaar) Klik hier voor de folder
  • Diabetes vitaal (gezond bewegen en gezonde voeding voor volwassen met diabetes mellitus type 2. Onder begeleiding van de fysiotherapeut en de diëtist).
  • Bariatrische Chirurgie (voor volwassenen die een bariatrische ingreep hebben ondergaan) Klik hier voor de folder